Back to All Events

RESILIENSYOGA, spesiellt for deg med autoimmune og/eller nevrologiske utfordringer.


Frem til sommerferien vil vi tilby uketimer i særdeles myk yoga, spesiellt for deg med som har en autoimmun utfordring som ME, MS, Fibriomyalgi, Sjøgrens, Parkinssons eller som er rekonvalesent fra operasjon eller sykdom.

Dette vil bli yogatimer med særlig fokus på pusteteknikker for å bygge opp din egen mestringsevne og velvære i hverdagen. Vi vil la oss gli inn i enkle flytende øvelser for å frigjøre de neurotransmitterne i kroppen din som de syntetiske medisinene er en etterligning av. For å øke selvmestringen din vil vi gjenta de samme øvelsene over minst tre uketimer og lar det være helt opp til deg selv om du vil bygge langsomt opp. 

Du skal få lære om varsomme, men virksomme livsstilsendringer og få oppfølging dersom du ønsker det.

Tilbudet er hverken kurs eller work shop. Vi opererer etter "Slide In-prinsippet" gjør en bindende påmelding på sms til 92866211 innen kl 19, kvelden før. Dette for å senke fallhøyden, men øke motivasjonen og sikre deg plass.

Timene koster 200 kr.

Du tar på deg myke klær, med mulighet for bare tær. Du tar med deg en vannflaske og et åpent sinn for selvterapi.

Later Event: March 26
FAMILIEYOGA