NEVROYOGA WORK SHOP PÅ OSLO YOGA
Feb
16
to Feb 17

NEVROYOGA WORK SHOP PÅ OSLO YOGA

Velkommen til ny Nevroyogaworkshop på Oslo Yoga. Salen har vært smekkfull under de siste festivalene når vi har arrangert en prøvesmak på denne opplevelsen. Denne helgen i februar skal du få anledning til å virkelig fordype deg i kunnskap om og opplevelse av dine egne helende prosesser.

View Event →
JAY MA JINTEYOGA
Oct
12
5:30 AM05:30

JAY MA JINTEYOGA

Sett utenifra er hun et mysterium, innenifra har hun en grenseløs kapasitet.

Heller enn å lære de unge jentene våre hva slags smertestillende, stemningsmodererende, oppkvikkende eller angsmodererende medisiner de kan kjøpe i pakker vil vil lære dem om hva for en fantastisk kapasitet kroppene deres har når det gjelder å akseptere følelsene sine i visshet om at alt er i forandring. Vi vil vise de unge jentene en vei de kan gå for å vikle ut det som plutselig ble så innviklet slik at hun ikke forblir et mysterium for seg selv.

Vi vil lære dem selvaktelse, selvbeherskelse, rekkevidden av å være et makeløst vesen. Et menneske som ikke behøver å sammenlikne, kritisere, straffe eller utnytte kroppen sin. 

View Event →
JAY MA KVINNEYOGA
Oct
11
to Nov 15

JAY MA KVINNEYOGA

En kvinne med tilgang på hele reportoiret kroppen hennes er i stand til å produsere av stimulerende, motiverende, rehabiliterende, modererende og befriende substanser og prosesser er en fullkomment fri kvinne. Yoga er en teknologi som formidler teknikker som kan gjøre akkurat det. Både bevisst pust, stillinger, håndbevegelser, lyder og fokus er noe kroppene våre alltid har kjent til. Det moderne livet vi lever har det med å fortrenge det. Det kan du få en slutt på!

View Event →
RESILIENSYOGA, spesiellt for deg med autoimmune og/eller nevrologiske utfordringer.
Mar
13
to Jun 12

RESILIENSYOGA, spesiellt for deg med autoimmune og/eller nevrologiske utfordringer.

Dette er for deg som opplever at du nesten ikke orker yoga, kroppen din, hverdagen din. La uken din åpne med en deilig og selvaktelsesbyggende klasse med Resilliensyoga, spesiellt for deg som har autoimmune eller nevrologiske utfordringer. Klassen passer også veldig godt for rekonvalesenter etter sykdom eller operasjon.

View Event →
"NEVROYOGA- en brukerveiledning" på Jay Ma Yoga
Mar
11
to Mar 12

"NEVROYOGA- en brukerveiledning" på Jay Ma Yoga

NEVROYOGA tilbyr en strategi, en veiviser som kan sette deg på sporet. Ut i fra et yogaterapeutisk perspektiv har du en enorm egen kapasitet og besitter selv nøkkelen til å åpne det veritable medisinskapet som kroppen din er. Et medisinskap som vil kunne hjelpe deg til selv å kunne mehandle utfordringer som MS, ME, fibriomyalgi, Parkinssons. Bli med på work shop, så skal jeg vise deg litt av hva jeg gjorde og senere har lært.

View Event →
BARNEYOGALÆRERUTDANNING GJØVIK 2017
Feb
11
11:00 AM11:00

BARNEYOGALÆRERUTDANNING GJØVIK 2017

Hva er de aller viktigste redskapene vi kan lære barna våre i overgangen til nye og utfordrende tider? Den aksellererende utviklingen gjør oss usikre på mye, men indre fred, selvverd og de teknikkene barneyoga tilbyr til å opparbeide og støtte dem lar seg vanskelig bagatellisere. Vi skal utdanne barneyogalærere til det beste for barna og dere selv.

View Event →
Ungdomsyoga for tro, håp og kjærlighet. På, for og til; seg selv!
Jan
9
to Jan 10

Ungdomsyoga for tro, håp og kjærlighet. På, for og til; seg selv!

Ungdomsyogier har erfart hvordan det føles å bruke seg selv; kroppen sin, pusten sin, stemmen sin, til å "hoppe over sin egen skygge". Ungdommen er i en enestående fase av livet der kropp og sinn har en helt unik kapasitet når det gjelder endring og kraft. Det handler om å få denne kraften inn under sin egen ledelse. Ungdomsyoga er yoga for integritet, selvmestring, motstandskraft, kreativitet, glede og helse. Varmt velkommen!

View Event →
JEG FOR MEG
Oct
25
5:00 PM17:00

JEG FOR MEG

Verden over begynner man å betrakte dette fra et nytt perspektiv. Rusbehandling, psykiatri og traumeterapi ved anerkjente institusjoner legger om behandlingsregimene. Vi skal også arbeide med yoga og livsstilsendringer med det som utgangspunkt at det nåværende uføret et menneske befinner seg i, har opphav i traumer som har medført at vedkommende har forsøkt å selvmedisinere seg som best han eller hun har kunnet. Yoga, kosthold, livsrytmer rettet mot å omkode hjernen til å frigjøre selvhjelpende neurotransmittere og hormoner, UTEN å sulte seg, overspise, skjære seg opp, ruse seg eller engasjere seg i høyrisikoadferd bringer den enkelte til selvmestring og helning uten å retraumatisere seg ved å gjenoppleve eller rekonstruere traumene. Det er enkelt, men ikke lett og det har ingen bivirkninger. Med "Jeg for meg" ønsker vi å støtte denne prosessen med det vi er gode på; nemlig forandring gjennom yoga.

View Event →
Retreat; The Gift of Womanhood.
Aug
17
to Aug 25

Retreat; The Gift of Womanhood.

Attending Guru Rattanas retreat "The Gift of Womanhood" in Turkey 2013, changed me. I had thought myself reasonable confident as a woman and more or less settled for the minor disadvantages being as they were. Experiencing Guru Rattanas insight into what Kundalini Yoga has to offer the woman to elevate, magnify and incarnate as the wonderful gift we are given as such; it made me want to share. And now we do!

View Event →
KUNDALINI YOGA FOR MENN
Mar
8
to Apr 19

KUNDALINI YOGA FOR MENN

Uten et fnugg av ironi feirer vi den internasjonale kvinnedagen med å starte et kurs for menn som vil ta litt bedre vare på seg selv. Menn er nemlig omtrent halvparten. Akkurat som oss, men helt forskjellige likevell.

Føler du av og til at det er noe du har glemt?
Kunne det være deg selv?

I dette kurset fokuserer vi på avspenning i pust, muskulatur, skjelett og på teknikker for endokrin avspenning og dermed hormonell ballanse. Du trenger ikke å være en Zlatan, Kjetil André Aamodt, Valentino Rossi eller som andre mannlige toppidrettsutøvere som bruker yoga for å øve ballanse og fokus.

Du trenger bare å være deg selv. Akkurat som du er. I Kundalini Yoga finner vi en teknologi som med helt enkle øvelser vil kunne gjøre livet ditt lettere å leve med, gledeligere i hverdagen, kjærligere og mer overbærende med deg selv og de du er glad i.

Investeringen er 1800 kr, påmelding ved betaling. Stedet er Jay Ma Yoga i Bassengveien. Tidene er hver tirsdag og antrekk ledig med mulighet for bare tær. ta med en vannflaske og saueskinn om du vil.

View Event →
Jay Ma Yoga Barneyogalærerutdanning
Mar
5
to Oct 16

Jay Ma Yoga Barneyogalærerutdanning

Vi har en visjon; at alle organisasjoner og institusjoner som arbeider med barn og unge skal ha tilgang på minst en barneyogalærer. Nå begynner vi! Men, denne utdanningen er også for deg som har barn og ønsker deg en inkluderende og myk start på din egen yogareise. Foreldre, besteforeldre, lærere, barneleger, barnevernere og alle med forbokstavsyrker(PPT,BUP osv). Vi har en flyvende matte til deg!

View Event →
NEVROYOGA KOMMER TIL YOGIWOOD
Feb
27
to Feb 28

NEVROYOGA KOMMER TIL YOGIWOOD

Dette er en yogaworkshop for mennesker med nevrologiske utfordringer som MS, Parkingssons, ME og fibriomyalgi. Kurset passer også godt for pårørende, helsearbeidere og yogalærere som ønsker å gi støtte gjennom yoga. Arrangør denne gang er Medisinsk Yoga Innlandet med nettside www.medisinskyogainnlandet.no. Kurset går over to dager og kursavgiften inkluderer en manual

View Event →
NEVROYOGAFOREDRAG PÅ OSLO YOGAFESTIVAL
Jan
23
to Jan 24

NEVROYOGAFOREDRAG PÅ OSLO YOGAFESTIVAL

Sentralnervesystemet ditt resonnerer med alt du omgir deg med, alt du gjør og ikke minst alt det du ikke gjør. Gjennom fokusert, bestemt og kjærlig selvmedisinering med Kundalini Yoga lever jeg nå et liv der det er samklang mellom hva jeg gjør og hva jeg er. Multippel Sklerose har vist seg å være den utfordringen som satte meg på sporet i steden for å spore meg av det å realisere mitt eget potensiale. Jeg vil gjerne få vise deg.

View Event →
NEVROYOGA KOMMER TIL KAPP
Nov
28
to Nov 29

NEVROYOGA KOMMER TIL KAPP

Dette er en yogaworkshop for mennesker med nevrologiske utfordringer som MS, Parkingssons, ME og fibriomyalgi. Kurset passer også godt for pårørende, helsearbeidere og yogalærere som ønsker å gi støtte gjennom yoga. Arrangør denne gang er Medisinsk Yoga Innlandet med nettside www.medisinskyogainnlandet.no. Kurset går over to dager og kursavgiften inkluderer en manual. Det vil bli anledning til å forhåndsbestille en deilig piknikkurv med yogisk lunsj for avnytelse i det grønne. Kurset koster 2200kr. Videre oppdatering kommer. Påmelding på

OBS! Det blir arrangert gongnatt og dermed er det ikke behov for å finne overnatting for langveisfarende. https://www.facebook.com/events/1655494808040727/

http://medisinskyogainnlandet.no/Kontakt%20og%20p%C3%A5melding.html tlf 47255775 (helst sms) eller på mail solveigmy@gmail.com. Vi sender giro.

View Event →
NEVROYOGA FOREDRAG PÅ KAPP
Oct
11
6:30 PM18:30

NEVROYOGA FOREDRAG PÅ KAPP

Nevroyoga er et program jeg har utviklet for å dele den fantastiske opplevelsen Kundalini Yoga gir meg av å bruke kroppen min som medisinskap for å håndtere en alvorlig nevrologisk utfordring, som Multippel Sklerose har vært for meg. Jeg er overbevist om at potensialet her er langt, langt større enn MS og har betydlige medspillere verden over. Kom til Kapp og hør.

View Event →
FAMILIEYOGA WORKSHOP
Sep
26
to Sep 27

FAMILIEYOGA WORKSHOP

  • Medisinsk Yoga Innlandet (map)
  • Google Calendar ICS

Verdien av indre fred kan ikke under noen omstendigheter overdrives. Barne- og ungdomsyoga er et verktøy til å formidle en slik indre tilstand av ro og selvfølelse, og danne grunnlag for bedre fysisk og psykisk helse i familien, i barnehagen, skolen, på ungdomsklubben og i alle organisasjoner og institusjoner som arbeider med unge mennesker. Denne helgen er viet et dykk i dette uendelig fruktbare verktøyskrinet som vil gi deg opplevelser og nøkler til deg og dines helse og velvære, enten om du ønsker å delta på en eller begge moduler. Lokalene til Medisinsk Yoga Innlandet på Kapp er som skreddersydd for formålet; lyse, luftige og bitte litt opphøyet. Omgivelsene rundt Kapp Melkefabrikk er verdt et helgebesøk i september i seg selv. Vi gleder oss!

 Lørdag 26.9 ; Familieyoga.

12-13.30 Velkomst og presentasjon. Pranayama(pusteteknikker) med barna.Yogasafari.

13.30-14.00 Piknikpause.

14.00-15.30 Familieyoga med yogafortellingen. "Jakten på den aller største skatten". Avspenning og Meditasjon.

Tid : lørdag 26.9

Sted: Medisinsk Yoga Innlandet(Kapp melkefabrikk)

Påmelding: http://medisinskyogainnlandet.no/helgekurs%20-%20barneyoga.html

 Pris: 350 pr person pr dag. Rabatt for begge dagene (kr 600,-) og flerbarnsfamilier (person nr 3 50 kr i rabatt, for nr 4 100 kr i rabatt, for nr 5 150 kr i rabatt)

En barneyogamanual selges separat for kr 150.

 

View Event →