Back to All Events

JAY MA JINTEYOGA

"Ja visst gör det ont när knoppar brister.", skrev Karin Boye.
Hun visste en hel del om å være menneske,jente, ung kvinne, dame.
Diktene hennes rører oss ved sin subtile omgang med disse følelsene som vi kjenner igjen og som vi aner begynne å bevege seg i de unge jentene våre.
Når vi i yogaen insisterer på at alle følelser er sanne, betyr ikke det at alle handlingene som springer ut av dem er like konstruktive. Ung som gammel kan vi famle og falle tilbake i uønskede mønstre fordi følelsene blir vanskelige å håndtere i en tilværelse i konstant forandring. 

Da er det godt å få en liten pustepause mellom følelsen og handlingen. Faktisk så er det slik at selve kroppene våre sitter på vidunderlige substanser og prosesser som er spesialutviklet til å møte disse følelsene. 
Når de unge jentene får møte følelsen av fremtidsfrykt med å puste lange dype yogapust i gurmukasana er det selvmedisinering av ypperste klasse. Når magekrampen etter en konfrontasjon med et nettroll eller andre uvesner får eksplodere i en kobra med hvesepust i stedenfor panikkangst og skolevegring er det jenta selv som tar grep. Og den ferdigheten er en leksjon for livet✨🙏✨

Så velkommen jenter 10-14. Velkommen til et pusterom og til din egen nye skattekiste av selvmestringsverktøy. Og det føles så godt å møte seg selv i kroppen✨🤸🏿‍♂️✨🤸🏽‍♀️✨🤸🏿‍♂️✨🤸🏽‍♀️✨

Seks torsdager fra 13.10 kl 17.30-19.00
Pris: 1200
Sted: Jay Ma Yoga
Kontakt: her eller sms 92866211

Earlier Event: October 11
JAY MA KVINNEYOGA