Back to All Events

Yogapedagogikk som spesialpedagogikk


Yogapedagogikk for barn og unge med særlige behov.

Mange barn og unge opplever verden ut i fra et biografisk, kroppslige, følelsesmessig og/eller mentalt perspektiv som gjør at de har behov for at omgivelsene legger ekstra godt til rette for vekst, mestring, trivsel og læring.

Som yogapedagoger skal vi lære å virkelig ta i bruk fleksibiliteten vår på alle måter slik at vi kan se og kultivere hva for noen særlige egenskaper disse små og store menneskene også kommer med.

Vi henvender oss til nevro- og evolusjonsbiologien, såvel som barne- og sosialpsykologi og yogaterapi for å etterspore hvordan vi best kan skape trygge, konstruktive, gledelige og motiverende møteplasser i hvert enkelte menneske og mellom oss.

Vi skal ta i bruk og utvikle verktøyskrinene våre med pusteøvelser, vibrasjonsøvelser, bevegelser og positurer. Vi skal dele mantra, mudra og avspenningsteknologi innpakket i fortellinger, ekspedisjoner, sanger og dikt. Som rollespill, relasjonsøvelser og fremstillinger.

Vi skal utforske hvordan vi mennesker som ikke har endret de fysiske, biokjemiske forutsetningene for vår eksistens av særlig betydning på 10 000 år, bedre kan håndtere omgivelser som endrer seg i stadig akselererende tempo.

Velkommen til en Yogapedagogworkshop som kan endre opplevelsene av hva du kan, hvem du er og ikke minst hva akkurat du kan bidra med.

Akkurat du.

Fordi du er deg, med din biografi, kroppslige, følelsesmessige og kognitive perspektiver og i tillegg kan an masse bra yoga. Etter denne helgen kan du enda mer.

Og det er bruk for deg.

Workshoppen holdes både fysisk og på zoom. Den koster i utgangspunktet 3000 kr, men vi har et visst slingringsmonn mtp hva man står i.
Ta kontakt for en prat om fag, mat, innkvartering eller zoom.

An-Magritt 92866211

For detaljer, se https://fb.me/e/2BnahkHby