Back to All Events

Kundalini yogakurs for kvinner ; Begynner og litt øvet.


Nettopp nå som kalenderen beveger seg mot dager som lett kan feste spenninger mellom skulderblader og i hodet, er vi glade for å kunne tilby et nytt begynnerkurs i Kundalini Yoga for kvinner. Med pust, asana og meditasjoner skal vi avspenne og fornye kropp og sinn med noen prøvedykk i hva denne fabelaktige teknologien faktisk er. Vi skal lære å etablere et stille rom rundt oss selv, finne frem til intuisjonen som igjen skal kunne få skille klinten fra hveten; "gjør det" fra "la vær med det" uten at bevisstheten trenger å kjøre rett i veggen på nølingsenergi. Vi skal finne tilbake og frem til ditt virkelige deg; på vei mot ditt høyeste potensiale. Vi skal gjøre Kundalini Yoga.

Kurset koster 1800 kr og strekker seg over 6x 75 min fra kl 17.30 til 18.45; hver onsdag fra 11.11.

Dette er den beste gaven du kan gi deg selv, eller den kvinnen du bryr deg veldig mye om.Ta kontakt på nett eller mob 928 66 211 for påmelding. Begrenset antall plasser.

Du er varmt velkommen!

Kundalini Yoga for Women; beguinners and lightly experienced

As the days with stress of Xmas tension are closing in, we are happy to be able to offer a six weeks coarse og Kundalini Yoga for Women at Jay Ma Yoga. By utilizing our breath, movements and frequenses, with the unique technology of Kundalini Yoga, we will guide you towards experiences og calm inner peace and access to your true energy, leaving you relaxed and renewed as the even better version of exactly you. The coarse will contain 6 times 75 minutes and cost 1800kr. We will sit down on the mats at 17.30 and leave them again at 18.45 each wednesday from november 11.th, and the next year will feel different. This is the best gift you can give yourself or the woman you care most about. Contact us. There are a fixed amount of mats available.

You are warmly welcome, Sat Nam

 

 

Earlier Event: October 11
NEVROYOGA FOREDRAG PÅ KAPP
Later Event: November 28
NEVROYOGA KOMMER TIL KAPP