Back to All Events

NEVROYOGA FOREDRAG PÅ KAPP

Med dette foredraget vil jeg invitere deg med på en reise. En reise fra avmakt til en mektig endringen av livet mitt, det ble da jeg tok opp Kundalini Yoga. Jeg vil fortelle deg om hvordan det ble slik at "frysepinnen" An-Magritt Seeland, overbevist om å være en geografisk feilforsendelse til feil side av ekvator, kom til å bygge hverdagen sin rundt kalde dusjer og oppstandelse før morgengry. Jeg vil fortelle deg om hvordan NEVROYOGA ble født og jeg vil invitere deg til å bli med på å utvikle den videre.  Det er ikke noe hokus pokus, ingen quick fix. Det er en ganske hengiven, men også disiplinert forening med egen kropp for å åpne det fantastiske og subtile medisinskapet den faktisk er. Med pusten og yoga som nøkkelen. Kroppen din har noe å fortelle deg, og jeg vil vise deg noen fine måter å lytte til den. Møt meg på Kapp søndag 11.oktober. Medisinsk Yoga Innlandet har et vidunderlig lokale med myke matter og deilig atmosfære. Vi begynner klokka 16.30 og etter at min del er over klokken 18, vil Solveig tilby gongbad.

Videre informasjon og påmelding: http://medisinskyogainnlandet.no/Kontakt%20og%20p%C3%A5melding.html

Myke klær, bare tær og et lakenstoff eller håndkle. 250 kr pr person.

Earlier Event: September 26
FAMILIEYOGA WORKSHOP