Back to All Events

NEVROYOGA; ET INTRODUKSJONSFOREDRAG.

 

 

Med dette foredraget vil jeg gjerne få dele litt med deg om en helt spesiell reise. En reise fra smerte, forvirring, frykt og avmakt mot den mektige og altomfattende endringen som ble initiert av at jeg tok opp Kundalini Yoga. Denne subtile, eldgamle yogapraksisen viste seg nemlig å være nøkkelen som skulle åpne det fantastiske medisinskapet som vi alle rett og slett ER.

Kroppen din, med muskler, organer, det endokrine systemet, og ikke minst sentralnervesystemet ditt; er rett og slett en åpenbaring av potensiell helbredelse for det aller meste du vil kunne møte av utfordringer. For min del var det Multippel Sklerose som nesten veltet meg helt overende, for så å lede meg i retning av det som skulle bli en av mitt livs største opplevelser.
 

Jeg vil fortelle deg om hvordan det ble slik at jeg, "frysepinnen" An-Magritt Seeland, overbevist om å være en geografisk misforståelse på feil side av ekvator, kom til å bygge hverdagen min rundt kalde dusjer og oppstandelse lenge før soloppgang. Jeg vil fortelle deg om hvordan NEVROYOGA ble født og jeg vil invitere deg til å bli med på å utvikle den videre. Dette handler ikke om noe hokus pokus, ingen quick fix. Det er en ganske hengiven, men også disiplinert forening med egen kropp for å åpne dette fantastiske og subtile medisinskapet ditt. Med pusten og yoga som nøkkelen. Kroppen din har noe å fortelle deg, og jeg vil vise deg noen av de fine og virksomme måtene vi kan lytte til den med. Yoga i Gamlebyen har et vidunderlig lokale med myke matter og deilig atmosfære. 
Møt meg der, søndag 6.desember klokken 17.00. 

Yogaforedrag trives best med myke klær og bare tær. Det vil bli servert te og kanskje får vi oppleve Gongen ettersom vertinnen(Anette) er en mester, og det vil kunne utgjøre en poetisk symmetri ettersom den også et slags grunnmotiv i selve fortellingen.

Earlier Event: November 28
NEVROYOGA KOMMER TIL KAPP
Later Event: January 23
NEVROYOGAFOREDRAG PÅ OSLO YOGAFESTIVAL