Back to All Events

NEVROYOGAFOREDRAG PÅ OSLO YOGAFESTIVAL


 

Med dette foredraget vil jeg gjerne få dele litt med deg om en helt spesiell reise. En reise fra smerte, forvirring, frykt og avmakt mot den mektige og altomfattende endringen som ble initiert av at jeg tok opp Kundalini Yoga. Denne subtile, historiske yogatradisjonen viste seg nemlig å levere nøkkelen som skulle åpne det fantastiske medisinskapet som vi alle rett og slett ER, for meg.

Kroppen din, med muskler, organer, det endokrine systemet, og ikke minst sentralnervesystemet ditt; er rett og slett en åpenbaring av potensiell helbredelse for det aller meste du vil kunne møte av utfordringer. For min del var det Multippel Sklerose som nesten veltet meg helt overende, for så å lede meg i retning av det som skulle bli en av mitt livs største opplevelser.
 

Jeg vil fortelle deg om hvordan det ble slik at jeg, "frysepinnen" An-Magritt Seeland, overbevist om å være en geografisk feilforsendelse til vrang side av ekvator, kom til å bygge hverdagen min rundt kalde dusjer og oppstandelse lenge før soloppgang. Jeg vil fortelle deg om hvordan NEVROYOGA ble født og jeg vil invitere deg til å bli med på å utvikle den videre. Dette handler ikke om noe hokus pokus, ingen quick fix. Det er en ganske hengiven, men også disiplinert forening med egen kropp for å åpne dette fantastiske og subtile medisinskapet ditt. Med pusten og yoga som nøkkelen. Kroppen din har noe å fortelle deg, og jeg vil vise deg noen av de fine og virksomme måtene vi kan lytte til den med. Yogaforedrag er ikke som andre foredrag. Vi vil bevege oss, lage lyd og ikke minst;puste en hel del. Foredraget er gratis, det er i rommet som heter Krishna på Sagene Samfunnshus og det passer for alle.