Back to All Events

JAY MA YOGA PÅ GJØVIK MARKEN

Jay Ma Yoga i kremmerbod i Gjøvikhallenmed ballonger av alle regnbuens farger svevende over taket og elleville unger som hyler av lungenes fulle kraft fra karusellene? Kan det stemme da? Bakgrunnen for at det ble slik, kan du lese litt om i bloggen min senere. Dette blir enda en skygge å hoppe over, enda en ting jeg ikke kan... enda. Fra onsdag 16.september klokken 17 til søndag 20. klokken 20, vil vi i alle fall befinne oss der. I nyinnredet bod, klar for å samtale, vise frem, dele og ikke minst for å lytte. Er du nyskjerrig på om yoga kunne være noe for deg, ønsker du å samtale litt rundt de tilbudene Jay Ma Yoga har eller å prøveligge en matte, så er vi der. Lurer du på hvordan gullmelk smaker eller kunne du tenke deg litt av de små inspirasjonene vi også selger så er dette anledningen. Har du lyst til å høre litt om gravidyoga, barneyoga, relasjonsyoga eller Kundaliniyoga; er det et fint sted å slå deg ned for en prat. Og mye, mye mer. 

Vi vil selge yogamanualene for Nevroyoga og Familieyoga, inspirasjonskort og Goldea Tea. Og forhåpentligvis vil vi klare å manifestere en fredlig plett midt i det elleville Markenlivet. 

Du er varmt velkommen

Earlier Event: September 2
YOGA FOR MENN
Later Event: September 26
FAMILIEYOGA WORKSHOP