Back to All Events

BARNEYOGALÆRERUTDANNING GJØVIK 2017

 

 

FORDI verdien av indre fred ikke kan overvurderes!

Barne- og ungdomsyoga er en skattekiste av verktøy som vil kunne berede grunnen for og for­midle en indre tilstand av, indre fred og selvverd. Med dette som verktøy vil vi kunne danne et grunnlag for bedre fysisk såvell som psykisk helse for de oppvoksende generasjoner. Vi lever i en tid med store fysiske og følelsesmessige utfordringer både for voksne mennesker, men særlig for dem som enda er i vekst. Når vi gjør barne- og ungdomsyoga er det først og fremst for det helt enkelte barnet eller ungdommen, men det vil også virke inn i de relasjonene han eller hun skal utfolde seg i. Vi skal også alltid huske på at også du som lærer har full nytte og glede av yogaen.

Vårt oppdrag er å hjelpe til å lede barnet til å finne fred i seg selv, i familien sin, i barnehagen, skolen, på ungdomsklubben; som det helt makeløse vesenet det er. Ved å spre barneyogaen som knoppskyting, gjennom å lære opp flere barneyogalærere, er vår visjon å arbeide for at det i hver eneste organisasjon og institusjon som arbeider med unge mennesker, skal være tilgang på minst en barne- og ungdomsyogalærer.

«Dersom en eneste generasjon av menneskeheten puster på riktig måte, vil det fornye hele menneskeslekten og gjøre sykdommer til noe sjeldent»

Yogi Ramanshara

VI MØTES TIL INNFORMASJONS- OG OPPLEVELSESHELGI JAY MA YOGAS LOKALER, BASSENGVEIEN 7, 2821 GJØVIK.