Back to All Events

YOGA FOR MENN; for vitalitet og kraft


Hjertelig velkommen til Jay Ma Yogas første yogakurs for menn i 2017.

I seks uker vil du få lære og oppleve hvordan du kan bruke den kapasiteten du har i din egen kropp til å kode om prosesser og vaner som har etablert seg, men kanskje ikke lenger virker til det beste for deg.

Vi skal arbeide med pusten, posituren, yogaøvelser, snedige triks med håndstillinger og med meditasjoner som vil kunne lede deg til å virke og utfolde deg i retning av den helt enestående og helstøpte mannen du virkelig er. Når det ytre trykket møtes med den indre stabiliteten og sikkerheten, når reaksjonsmønsteret ditt kommer under din kontroll, når smerter og vondter kan møtes med pust og strekk, når søvn blir revitaliserende heller enn bedøvende. Da blir det plass til å være deg, ikke bare å være.

Velkommen til et pusterom på matta. Yoga er enkelt, men ikke nødvendigvis lett. Oppskriftene vi arbeider ut i fra innen Kundalini Yoga er velprøvde og helt geniale i sin dype virkning på kropp og sinn. Det er helt grunnleggende at vi lytter innover og tilpasser det hele til egen kropp; ikke øver skade, men gjerne tar en utfordring. Du gjør så godt du kan og da er det godt nok.

Sted: Jay Ma Yoga.

Pris: 1800kr

Ta med: myke klær, bare tær, åpent sinn og en vannflaske.

Spørsmål og påmelding innen 5.januar til jaymayoga@gmail.com eller sms til 92866211.