Back to All Events

Informasjons- og opplevelseshelg om Barneyogalærerutdanningen i Yogiwood 2016


 

 

 

Velkommen til en todelt Opplevelses- og Informasjonshelg om Barneyogalærerutdanningen i Yogiwood på Gjøvik!

At barneyogalærer vil bli ønskelige, nødvendige og verdsatt i den nye tiden som barna våre skal vokse i, er ikke bare en oppfatning. Det er en erfaring og støttes av mange og betydelige autoriteter på barne helse og oppvekstvilkår. I løpet av denne helgen skal vi ikke bare diskutere, men også oppleve hvorfor, hvem, hvordan og når barneyoga. Vi starter på lørdag med en dobbeltime i familieyoga, avspenning og meditasjon. Den opplevelsen skal dere få sove litt på før dere kommer tilbake på søndag for å prate om sakene og fortrinnsvis yoge litt til.

Timen på lørdag koster 200 pr person med rabatt til familier på mer enn tre. På søndag er det gratis, men uten barn.

Påmelding nødvendig til gjovikyoga@gmail.com

Varmt velkommen!

Earlier Event: August 17
Retreat; The Gift of Womanhood.
Later Event: October 25
JEG FOR MEG