Back to All Events

KUNDALINI YOGA FOR MENN


Uten et fnugg av ironi feirer vi den internasjonale kvinnedagen med å starte et kurs for menn som vil ta litt bedre vare på seg selv. Menn er nemlig omtrent halvparten. Akkurat som oss, men helt forskjellige likevell.


Føler du av og til at det er noe du har glemt?
Kunne det være deg selv?

I dette kurset fokuserer vi på avspenning i pust, muskulatur, skjelett og på teknikker for endokrin avspenning og dermed hormonell ballanse. Du trenger ikke å være en Zlatan, Kjetil André Aamodt, Valentino Rossi eller som andre mannlige toppidrettsutøvere som bruker yoga for å øve ballanse og fokus.

Du trenger bare å være deg selv. Akkurat som du er. I Kundalini Yoga finner vi en teknologi som med helt enkle øvelser vil kunne gjøre livet ditt lettere å leve med, gledeligere i hverdagen, kjærligere og mer overbærende med deg selv og de du er glad i.

Investeringen er 1800 kr, påmelding ved betaling. Stedet er Jay Ma Yoga i Bassengveien. Tidene er hver tirsdag og antrekk ledig med mulighet for bare tær. ta med en vannflaske og saueskinn om du vil.

Later Event: March 8
NevroYogiske uketimer.