Back to All Events

Ungdomsyoga for tro, håp og kjærlighet. På, for og til; seg selv!


Velkommen til årets første ungdomsyogakurs 12-16  hos Jay Ma Yoga.

I seks uker kan du få lære deg og oppleve hvordan du kan bruke yoga til å utvikle din helt enestående indre kapasitet; den som du alltid har hatt, men som kanskje har blitt innviklet for deg.

Kroppen din kan nemlig dempe smerte selv gjennom pust og øvelser. Det er ikke noe hokus pokus; du er laget slik. Du kan trøst deg selv når du er redd eller ikke vet hva du skal gjøre, du kan roe deg selv når du blir så nervøs at du nesten ikke virker. Du kan lære deg selv til å stole på deg selv og til å bli enda bedre skikket til at andre også kan stole på deg. Du kan "pusse" det indre lyset ditt med yoga, få det til å skinne. Du kan lære deg å stanse tiden, med yoga. Slik at opplevelsen ER og ikke bare fyker av gårde for deg.

Det er bare holdning det handler om. Holdning og teknikker som fremmer den. Selvtillit, ro, egenmestring og motstandskraft. Du har det hele i deg.

Gjennom pust, positurer, yogaøvelser, snedige håndbevegelser, mantra og meditasjon skal du få lære hvordan og oppleve dette. En kveld i uken i seks uker. Vi har et yogastudio bak en dør av gull, her på Gjøvik. Bak den døren lærer vi oss hvordan vi skal la vær å sammenlikne oss med andre, men stå i alt det vi er. Enestående, men ikke ensomme.

Sted: Jay Ma Yoga

Tid: Tirsdager 17.30-19

Pris: 1800

Ta med: ledige klær, bare tær, vannflaske og et åpent sinn.

Earlier Event: October 25
JEG FOR MEG
Later Event: January 10
YOGA FOR MENN; for vitalitet og kraft